Més de 2.000 euros en la tómbola solidària per a l'Alzheimer

La tradicional tómbola solidària de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer ha recaptat fons per ajudar aquelles famílies que compten amb un malalt

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer ha sortit un any més al carrer per a celebrar la seva tómbola solidària amb l'objectiu de recaptar fons per ajudar a totes les famílies que compten amb una persona que pateix aquesta malaltia, el dissabte 18 de setembre. Amb això, ni la pluja ha pogut impedir l'èxit d'aquest esdeveniment, el qual ha tingut una gran acollida per part de la ciutadania.

La tómbola solidària, que compta amb la col·laboració de diferents comerços de Sant Cugat i altres poblacions, ha recaptat 2.300€ gràcies als tiquets del valor de 5€, 10€ o 20€. "Quan ha començat a ploure hem hagut de recollir, però ha estat un èxit i estem molt contents de la participació ciutadana" ha explicat Anna Fitó, presidenta de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer, la qual ha assenyalat que aquells que no han bescanviat el seu val poder fer-ho trucant al 656 67 12 27.

D'altra banda, durant els pròxims dies, l'entitat local continuarà realitzant diferents activitats per seguir sensibilitzant a la ciutadania. Amb això, la taula rodona Una altra mirada cap a l'Alzheimer buscarà donar veu a com viuen els malalts, als reptes als quals s'enfronten els cuidadors i parlarà sobre com el pacient vol viure els seus darrers dies. Per participar en aquesta activitat, que se celebrarà a la Casa de Cultura el dimarts 21 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial de l'Alzheimer, serà necessari fer una inscripció prèvia.

A més, el pròxim dissabte 25 de setembre se celebrarà una masterclass de zumba a la plaça de l'1 d'Octubre, a partir de les 19h, mentre que la companyia 8uit de Teatre representarà l'obra Abans que arribi l'alemany, el dijous 7 d'octubre al Casal de Mira-sol, amb l'objectiu de seguir recaptant fons. "Volem arribar a tota la ciutadania, perquè és una malaltia social que necessita l'ajuda i el suport de tothom per poder combatre la solitud de les famílies que ho pateixen" sentenciava Fitó.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem