24 famílies reben les claus dels seus habitatges socials

Es tracta de les dues promocions que estan en construcció a l' l’avinguda de Francesc Macià

24 famílies han rebut les claus de la seva nova llar. Ho han fet aquest dissabte, 29 d'octubre, en una de les dues promocions de Promusa ubicades a l'avinguda de Francesc Macià, just darrere del Monestir. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat l'encarregada de donar les claus als nous propietaris.



En total les dues promocions d'Habitatge de Protecció Social agrupen 24 habitatges en règim de venda (cada un dels edificis disposa de 12 pisos). Els dos edificis consten de planta baixa i de 4 plantes. A la planta baixa, s'hi ubicaran locals comercials. Dels 24 habitatges, 20 tindran 3 habitacions i 4 tindran 4 habitacions.



Els pisos de la promoció del número 12 tenen una superfície d'entre 72 i 77 metres quadrats juntament amb dos locals comercials de 232 m². Pel que fa als habitatges del número 20, tenen una superfície d'entre 78 i 90 m² juntament amb tres locals comercials de 272,54 m². Els habitatges han estat dissenyats per l'arquitecte Santi Soto i la construcció ha anat a càrrec de l'empresa Romero Gamero S.A.



Promusa ha arribat a un acord amb l'Incasòl pel qual els veïns d'aquests habitatges tenen reservada una plaça de pàrquing a l'edifici annex, ja que la configuració del solar original no ha permès fer trasters ni places de pàrquing en les dues promocions.



Els dos edificis completen el front de façana de l'avinguda de Francesc Macià

Una de les famílies que se li ha adjudicat un habitatge, amb l'alcaldessa FOTO: Jordi Garcia (Localpres)

 
Comentaris

Destaquem