275.000€ recaptats per ajudar Ucraïna a través de Worldcoo

En total, s’han realitzat més de 223.000 donacions a través dels diferents canals de recaptació que ofereix l’empresa B Corp catalana

Des de l’esclat de l’inici del conflicte armat a Ucraïna, Worldcoo, empresa social creada pel santcugatenc Sergi Figueres, ha posat en marxa diferents campanyes d’emergència per ajudar a les diferents entitats socials que estan actuant en el territori afectat. A dia d’avui, la companyia ha registrat ja més de 223.000 donacions, el que equival a 275.874€ recaptats.

Una de les companyies que està donant suport a la causa és el Grup Bon Preu, a través de les ensenyes Bonpreu i Esclat, que a través de l’Arrodoniment Solidari als seus establiments, ofereixen als seus clients la possibilitat de col·laborar amb la Creu Roja per tal de proporcionar ajuda humanitària a la població desplaçada i als ciutadans d’Ucraïna afectats per la crisi. El mateix està fent Correos, que en aquest cas ofereix als seus clients l’opció a fer una petita aportació a favor d’UNICEF Espanya, que està treballant protegir a infants i famílies afectades pel conflicte.

Altres empreses estan promovent campanyes de recaptació de fons socials a través dels seus empleats i empleades i de col·laboracions externes. Ho fan mitjançant els Portals Solidaris, l’eina de recaptació de Worldcoo per a grans corporacions. Una de les organitzacions és ACNUR que té l'objectiu de proporcionar refugi, roba d’abric, mantes, aigua i alimentació per a les persones refugiades. En el cas de Médicos del Mundo, distribuir kits de primers auxilis de medicaments i material sanitari. I en el cas d’Oxfam, ajudar a les persones refugiades a trobar la seguretat necessària a altres països. Una altra gran empresa que està utilitzant el Portal Solidari de Worldcoo és Patagonia, en el seu cas recaptant donacions dels seus clients/es.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem