La vaga de mestres i professors es fa sentir a Sant Cugat

Els sindicats de professors han convocat cinc jornades de vaga

Aquest dimarts se celebra la primera de les cinc jornades de vaga de mestres i professors en defensa de l'educació pública i per reclamar la reversió de les retallades dels últims anys. La modificació del calendari escolar, les ràtios a les aules, la situació dels interins, la defensa de la immersió lingüística o el nou currículm són algunes de les qüestions que els docents posen damunt la taula. La protesta a Sant Cugat s'ha fet sentir des de primera hora del matí, amb més d'una trentena de persones a la rotonda de l'hipòdrom, on han realitzat petits talls.

Més info: Comença una vaga de cinc dies al sector de l'ensenyament

Amb crits com 'Cambray, dimissió', en referència al conseller d'Educació, els manifestants han recorregut tota la carretera de Rubí fins al pont de l'AP-7. 'Les classes populars volen una educació de qualitat' o 'més consens i menys imposicions' són alguns dels missatges que portaven en pancartes. Fins a cinc dotacions de Mossos han anat seguint la marxa en tot moment.

Le fotos:

Un centenar de persones es manifesten entre Sant Cugat i Rubí FOTO: Carmelo Jiménez

Un cop al pont de l'AP-7, s'ha unit amb gairebé un centenar de manifestants que venien de Rubí. Han tallat la carretera i han fet sentir les seves consignes, per desfer el camí per la mateixa carretera de Rubí fins a arribar a l'estació de Sant Cugat. Des d'allà han agafat el tren per dirigir-se a Barcelona, on hi ha convocada una manifestació unitària.

Captura de Pantalla 2022 03 15 a les 10.33.10

Mobilització de docents per la carretera de Rubí FOTO: TOT Sant Cugat

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem