Més de 3.000 persones es salten el confinament passejant per Collserola

Gairebé 500 persones van passar pel camí de Can Borrell durant el diumenge 5 d'abril

2.807 persones van passar pel camí de Can Borrell des de l'inici de l'estat d'alarma fins al 31 de març, segons dades del Parc Natural de Collserola facilitades per l'Ajuntament de Sant Cugat. Des del 14 de març, està prohibit accedir a Collserola com una de les restriccions per frenar la pandèmia del coronavirus.

Un 95% de les més de 2.800 persones que van passar pel camí de Can Borrell durant les dues últimes setmanes de març ho van fer a peu. "Malauradament en els darrers dies hem tingut coneixement que al Parc de Collserola hi segueixen entrant entre 400 i 500 persones en algun dia en concret. Hem de recordar que això és totalment prohibit", ha explicat la regidora de Medi Ambient de Sant Cugat, Alba Gordó.

 Durant el cap de setmana del 4 i 5 d'abril, les entrades a Collserola per Can Borrell van registrar 762 persones, 283 el dissabte i 479 el diumenge. Agents Rurals i Policia Local patrullen en el camí i les sancions són a partir dels 100 euros.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper

Més informació
 
Comentaris

Destaquem