312 santcugatencs es mobilitzen per donar sang

Més de 300 persones van apropar-se al Banc de Sang i Teixits durant la 9a Marató de Sant Cugat

El Banc de Sang i Teixits va rebre a les 312 persones que es van apropar a les instal·lacions per donar sang aquest dissabte 21 de maig, durant la 9a Marató de Sant Cugat sota el lema d'aquest any "Donar sang, et fa gran" (#MsangSantCugat). Cal destacar 44 primeres donacions i 28 oferiments.

L'activitat, organitzada conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Cugat, la Creu Roja Sant Cugat del Vallès-Rubí-Valldoreix i l'Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental, es va desenvolupar durant tota la jornada, atenent sense interrupcions de 10 a 22 hores. Una jornada acompanyada d'activitats, espais infantils i obsequis amb l'objectiu de fer viure l'hàbit de la donació de sang com una festa familiar.

Per la seva banda els Gausacs, per a la celebració dels 20 anys de l'entitat, van cridar als membres de la colla dels Castelleres de Sant Cugat a aconseguir donar 20 litres de sang (45 donants) batent les seves pròpies expectatives aconseguint la participació de 68 gausacs. 

En l'última edició, el Banc de Sang i Teixits, va recaptar 312 donacions, coincidint amb el mateix nombre de donants d'enguany. 

 
Comentaris

Destaquem