34.000 cartons jugats durant el Quinto de Nadal

Fins a 254 quintos s'han picat durant l'edició del 2019

El Quinto de Nadal a Sant Cugat del Vallès ha estat novament un èxit. Un cop finalitzades les jornades del tradicional joc nadalenc a la ciutat, que es jugava del 25 al 29 de desembre al Pav 2 de la rambla del Celler, l'organització en fa un balanç positiu.

S'han jugat 34.000 cartons, amb una mitjana de 227,5 cartons per partida, i s'han picat 254 quintos. Pel que fa als premis, s'han repartit 16.250 € en vals per utilitzar a la barra i 300 regals. D'altra banda, la partida on es va repartir el premi més alt va ser l'última de totes, "la boja", la quan va repartir 10 vals per valor de 128 € per utilitzar a la barra (van picar quinto 10 cartons).

Més info: VÍDEO: El Quinto de Nadal a Sant Cugat, des de dins

Altres dades a tenir en compte en aquesta edició ha estat el fet que s'ha fet un dia més de Quinto que en la passada edició, així com que es van obrir dues noves franges horàries: el quinto de vermut el diumenge, dia 29, i la festa post quinto, del dia 27. Dues sessions que "van ser un èxit", com afirmen des de l'organització, per la qual cosa es preveu repetir-ho l'any vinent.

Igualment, ha augmentat el nombre de cotorres participants encarregades de cantar els números del Quinto, i han estat 150 els voluntaris que han fet possible que el joc es mantingués a la ciutat.

 
Comentaris

Destaquem