contingut promocionat


logo la bolera

 

35 anys de La Bolera a Sant Cugat

Tot i el pas del temps, a la braseria continuen cuinant amb la mateixa il·lusió que el primer dia

L'any 1984, arribava un nou bar al centre de Sant Cugat: Bowling Bar obria les seves portes. La Carmen i el Ramon van iniciar aquest projecte on els joves santcugatencs podien combinar una partida de bitlles amb cuina tradicional de qualitat, una barreja curiosa, però, que era la clau del negoci.

La bolera banner   300x250
 

Amb el pas dels anys, el Bowling Bar va anar evolucionant fins al que avui coneixem com a Braseria La Bolera, un restaurant tradicional on tastar cuina catalana i noves aportacions gastronòmiques. Aquest racó de la ciutat s'ha convertit en un referent a l'hora de buscar un lloc on tastar menjar tradicional.

El Ramón i la Carmen van iniciar aquest projecte durant els anys 80 FOTO: Cedida

El Ramón i la Carmen van iniciar aquest projecte durant els anys 80 FOTO: Cedida

El restaurant compta amb 4 menjadors amb una decoració rústica acord amb la tradició dels plats de menjar. Cadascun d'aquests espais està envoltat per un ambient càlid i confortable, cosa que els fa perfecte per a un àpat en família, amb amics o per a menjars d'empreses.

El pas del temps també ha fet que la braseria s'actualitzi: a la seva pàgina web, pots veure l'interior del restaurant i moure't a través de les diferents sales; i consultar la seva carta de plats sencera.

Després de 35 anys, a La Bolera continuen treballant per oferir cuina tradicional amb productes de primera qualitat per deixar als santcugatencs i santcugatenques ben satisfets. Aquesta petita aventura que va començar com a pista de bitlles, continua.

Interior del restaurant La bolera. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem