Més de 38.000 cites vacants per a la vacunació d'AstraZeneca

Totes aquelles persones d'entre 60 i 65 anys poden demanar cita per vacunar-se de la dosi d'AstraZeneca

La Regió Metropolitana Nord ha citat a més de 75.000 persones d'entre 60 i 65 anys, amb més risc, per ser vacunades amb la dosi d'AstraZeneca, després de rebre, el dimarts 6 d'abril, 168.000 dosis de la vacuna. Tanmateix, des del Departament de Salut, assenyalen que queden més de 38.000 cites vacants per a omplir per a totes aquelles persones entre 60 i 65 anys.

D'aquesta manera, s'han obert punts de vacunació per subministrar totes les vacunes al màxim de ràpid possible i fruit d'això són el nombre de vacunats durant el període de Setmana Santa: des de Diumenge de Rams, la vacunació s'ha accelerat al municipi, i 3.101 persones han rebut la 1a dosi, mentre que 426 han rebut la segona.

Més info: La vacunació contra la Covid-19 s'accelera a Sant Cugat i se supera el 10% de la població

Així doncs, totes aquelles persones entre 60 i 65 anys que encara no hagin estan vacunats o citats podran demanar cita per a vacunar-se, omplint les seves dades i seleccionant aquell centre de qualsevol municipi que prefereixin, sempre que quedin places vacants.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem