contingut promocionat

 

logo catalona ceramic

4 aspectes que has de tenir en compte abans de reformar el teu bany

Seguint aquests consells et podràs estalviar molts maldecaps

La reforma del lavabo no és una tasca fàcil d'executar, s'han de tenir en compte diversos factors abans de començar les obres per afectar el mínim les nostres rutines d'higiene habitual. Si tens més d'un bany a casa, això no és tant un problema, encara que també et pot comportar diverses molèsties per al teu dia a dia. Com més factors tinguis en compte abans de començar, més fàcil serà fer front a aquest procés de millora de la teva llar.

b catalona ceramic

1. El més bàsic, el pressupost

Has de planificar des d'un bon principi quan et vols gastar en la reforma del teu lavabo. Aquest pressupost ha de ser equilibrat i has de repartir els diners de forma equitativa en les diferents instal·lacions: totes han de ser de la mateixa qualitat per evitar que els mobles es vegin molt diferents entre si. Ha d'haver-hi una unitat en tota l'estança.

A més, has de fer un petit fons de reserva per si hi ha cap sorpresa. Així podràs fer-ne front sense patir més del compte!

2. Mesures

Els lavabos acostumen a ser la cambra més petita de la casa i per aquest motiu hem de mesurar molt bé com de grans seran els mobles que hi posaràs. Has de poder moure't amb agilitat per dins del bany tot i que els mobles també t'han de permetre utilitzar-los còmodament. Un cop trobis l'equilibri, estaràs davant el bany dels teus somnis. A Catalonia Ceràmic trobaràs una àmplia gamma de mobles per al teu nou bany, entre els quals segur que hi és el que millor s'adapta a allò que busques.

3. Ventilació

Els banys tenen a més un altre problema afegit: pateixen humitat a totes hores. És fonamental que tinguin un bon sistema de ventilació, que pot ser des d'una finestra fins a un sistema automatitzat que renovi l'aire que hi ha dins la cambra. D'aquesta manera t'estalviaràs que amb el temps apareguin humitats i taques que deteriorin ràpidament aquesta reforma.

4. Contractista

Sempre pots fer tu la reforma del bany, però has de tenir en compte que implica molta feina que pot arribar a ser molt dura. Planteja't contractar a una empresa que es dediqui a la reforma de lavabos, ja que et facilitarà el procés d'obres i serà molt més lleuger per tu.

Catalonia Ceràmica compta amb 600m2 d’exposició FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem