40è Aplec de la Sardana de Sant Cugat

Espai que el TOT Sant Cugat cedeix a les entitats locals

“L’Entitat Sardanista de Sant Cugat celebra enguany el 40è aniversari de l’Aplec de la Sardana de Sant Cugat. Una xifra rodona que il·lustra a la perfecció la perseverança d’aquesta colla d’amants de la dansa nacional de Catalunya al llarg de quatre dècades.
L’aplec és el punt àlgid de l’any per a l’Entitat Sardanista, el punt de trobada dels santcugatencs i les santcugatenques amb els sardanistes d’arreu. I al llarg de l’any, la sardana és també un element cohesionador de la nostra ciutat i una finestra oberta a les tradicions culturals i populars catalanes.
Felicito de tot cor l’Entitat Sardanista de Sant Cugat per mantenir viva aquesta tradició i pel 40è aniversari del seu aplec. Els encoratjo a seguir treballant perquè les futures generacions mantinguin encesa la il·lusió per “la dansa més bella de totes les danses que es fan i es desfan”, com deia Joan Maragall.
Mercè Conesa Pagès, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès


Des de l’Entitat agraïm les paraules de l’alcaldessa i us convidem aquest diumenge, 27 de setembre, a gaudir del nostre aplec.

És la festa sardanista per excel·lència, festa grossa que celebrem amb quatre cobles que interpreten sardanes al llarg de tot el dia.

Us animem a apropar-vos a la plaça d’Octavià per descobrir el món de la sardana de més a prop.

I si passeu a la tarda, podreu veure un concurs de colles improvisades.

Apropeu-vos a mirar, escoltar, preguntar, descobrir, conèixer... Salut, cobla i sardanes!

web

e-mail

 
Comentaris

Destaquem