4a Marxa Solidària PAS PER TU del taller Jeroni de Moragas

Aquest any se celebrarà la 4a edició de la Marxa PAS PER TU presencial i virtualment

Ja es poden reservar participacions per a la propera Marxa Solidària PAS PER TU que tindrà lloc dissabte 2 d'octubre a la plaça de Ramon Barnils de Sant Cugat. Des de fa quatre anys se celebra aquest esdeveniment per recollir fons a benefici de la Fundació Privada Jeroni de Moragas, de la que formen part persones amb Trastorn del Desenvolupament Intel·lectual, Trastorn Mental i Trastorn de l'Espectre Autista. L'any passat van sumar fins a 1414,5 km recorreguts conjuntament, la distància que hi ha entre Sant Cugat i Marrakech.

Aquest any la Marxa es podrà fer tant de manera presencial com virtual. Hi haurà 3 recorreguts adaptats a diferents nivells de mobilitat o, si es decideix fer de manera virtual, podràs enviar una fotografia de la teva caminada amb la samarreta posada i una breu explicació dels quilòmetres recorreguts per sumar al comptador. Les inscripcions es poden fer fins al 9 de setembre a través del formulari, trucant al 660 688 689 o escanejant el codi QR que trobaràs al seu web. Totes les persones inscrites tindran una samarreta i una bossa del corredor amb obsequis. Cada dorsal costa 15 euros o 8 per a participants amb discapacitat, menors de 14 anys o majors de 65 anys. També es pot comprar un dorsal solidari amb una aportació extra solidària.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem