5 activitats familiars per gaudir del cap de setmana

Les propostes pensades per als més petits a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana i les activitats no s'aturen a Sant Cugat del Vallès per gaudir el temps lliure en família. D'aquesta manera, hi ha nombroses propostes per tancar el mes de març que tenen els infants com a protagonistes. De totes les activitats, que les podeu consultar a l'agenda del TOT, en destaquem 5 perquè gaudiu d'aquests dies.

Divendres, 29 de març, a les 17 hores, el Casal de Mira-sol acull l'espectacle familiar Viatge al món del bon rotllo, a càrrec de Lorens Witty i les Ulleres màgiques. Una activitat gratuïta. Mitja hora més tard, a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, nova sessió de BiblioJocs de Taula per a infants entre 6 i 13 anys. L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia.

Ja dissabte, Tothom Balla a les 12 hores a la plaça d'Octavià. Una proposta participativa i engrescadora que donarà el tret de sortida a tota una jornada d'activitats i sorpreses que acomiadaran l'edició 2019 de Dansa: Quinzena metropolitana. I mitja hora més tard, a les 12.30 hores, i també a la plaça d'Octavià, Mostra d'escoles locals.

I per diumenge, titelles amb La llegenda de Sant Jordi, a les 12 hores a Can Ninot. Un espectacle de pagament.

 
Comentaris

Destaquem