5 activitats per gaudir en família del cap de setmana

Les propostes a Sant Cugat segueixen per celebrar, entre altres, Sant Joan

Arriba el cap de setmana de Sant Joan, i a Sant Cugat del Vallès les activitats no s'aturen per poder gaudir del temps lliure en família. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda, i de les quals en destaca alguna perquè no us perdeu res.

 

La primera proposta arriba aquest divendres, 21 de juny, quan se celebra el Dia Internacional de la Música portant propostes musicals a set escenaris arreu de la ciutat. Una bona oportunitat per gaudir de la bona música tot passejant per la ciutat a partir de les 18 hores.

 

Ja dissabte, la primera proposta és el Vi Viu, a les 11 hores. Un espai multisensorial per a infants de més de 3 anys i les seves famílies, al ViLab Celler. Una activitat gratuïta per a la qual cal reserva prèvia. museu@santcugat.cat.

Més tard, a les 12 hores, hi ha prevista una nova Visita Impro-claustre al Monestir. La sortida és des de l'Oficina de Turisme, i el preu de l'activitat és de 5 euros (gratuït per als menors de 7 anys). A la mateixa hora, nova proposta del cicle de cinema per a tothom, amb la projecció de Toy Story 4 als Cinemes Sant Cugat. El preu de l'entrada és de 5 euros, de 3,5 euros si s'adquireix anticipadament a Grup TEA Sant Cugat.

Una de les principals activitats del cap de setmana, però, és la celebració de la revetlla de Sant Joan, diumenge, 23 de juny, al vespre. La festa començarà amb la rebuda de la Flama del Canigó a partir de les 20 hores a la plaça d'Octavià. Hi haurà acte institucional, encesa de la foguera, i revetlla popular fins a la matinada amb música en directe.

 
 
Comentaris

Destaquem