contingut promocionat
logo la farga horizontal

 

 

5 avantatges d’estudiar el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil

L'escola La Farga de Sant Cugat ofereix aquest cicle formatiu

Vols ser tècnic superior en educació infantil? T’agradaria ser educador en una llar d’infants? T’has plantejat fer programes de treball amb infants en situació de risc social? Et motiva dissenyar activitats d’oci i temps de lleure a centres educatius o casals d’infants?

Per segon any, a l’escola La Farga de Sant Cugat s’ofereix el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil. Aquest nou cicle de l’anomenada Institució Dual, es diferencia de la resta de centres per un seguit d’avantatges que van més enllà d’un pla acadèmic estàndard. Es combinen les metodologies didàctiques més avançades amb el desenvolupament d’un seguit d’àmbits com: l’art i creativitat, l’atenció a la diversitat i l’anglès.

Tot seguit t’expliquen alguns d’aquests avantatges:

AVANTATGES DE LA INSTITUCIÓ DUAL

  1. Modalitat dual. La formació professional dual és una modalitat de Formació Professional en la qual podràs combinar la formació en el centre educatiu amb les pràctiques a l’empresa.

  2. Cobraràs per estudiar. Pràctiques remunerades amb alta a la Seguretat Social a partir del segon curs.

  3. Contacte amb la realitat de la Llar des del primer dia. El curs es realitza a les instal·lacions de La Farga Infantil. És un centre educatiu de gran prestigi, amb més de 400 alumnes, en un entorn natural privilegiat, que compta amb excel·lents comunicacions amb Barcelona i el Vallès.

  4. Equip docent expert i un entorn privilegiat. El nostre claustre està format per persones amb una àmplia experiència en l’àmbit de l’Educació Infantil.

  5. Pla d’acompanyament i Borsa de treball. Amb l’objectiu d’afavorir la incorporació al mercat laboral de forma personalitzada o l’accés a les ofertes de les nostres escoles.

Vols visitar les instal·lacions o resoldre algun dubte? Pots posar-te en contacte amb l’equip de la Institució Dual mitjançant la web dual.institucio.org/infantil, per correu electrònic a dual@institucio.org o trucant al 936191255.

Apunta’t a la pròxima Jornada de Portes Obertes del 10 al 14 de maig de 2021 visites personalitzades i el dijous 13 de maig a les 17.00 h sessió online. Inscripcions al web.

 

 

 

 
Comentaris

Destaquem