contingut promocionat
logo Jack Beds blanc

 

 

5 beneficis de dormir fent la cullereta

Una de les postures més íntimes per dormir ofereix molts avantatges

Dormir bé a la nit està molt condicionat amb el matalàs que fem servir, però també amb altres aspectes menys tangibles i més emocionals com la companyia. Cada vegada més veus d'arreu, subratllen els beneficis de dormir fent la cullereta.

@jackbedscom 5 beneficios de dormir haciendo la cucharita 🥰 ¡Feliz San Valentín! 💘 #posturas #cucharita #barcelona #dormirbien #parejas #dormirenpareja #couples #descansobarcelona #jacklovers #sanvalentin ♬ Sure Thing (sped up) - Miguel

Beneficis de dormir fent la cullereta

Aquests són els avantatges més destacats de dormir amb aquesta postura:

  1. Augmenta la confiança. Aquesta posició incrementa la producció d'oxitocina, una hormona coneguda com l'"hormona de l'amor" o l'"hormona del vincle" perquè fomenta les relacions afectives i la construcció de la confiança en les interaccions socials.
  2. Redueix l'estrès. Quan la teva parella t'abraça per darrere en la posició de la cullereta, es crea una sensació de seguretat i protecció que ajuda a reduir l'ansietat i l'estrès, ja que et sents resguardat i protegit pel teu estimat o estimada.
  3. Disminueix l'insomni. Quan dormim fent aquesta postura ens traslladem a la infància quan la nostra mare ens acaronava al seu llit. Tot i el pas dels anys no hem deixat de ser aquella persona que necessitava sentir-se estimat i acompanyat per agafar el son.
  4. Millora el benestar físic. Abans hem comentat que la cullereta millora el vincle afectiu amb la parella i, precisament això és el que reforça el nostre sistema immunitari i evita que ens posem malalts.
  5. Aconsegueix un bon descans. Com hem dit al principi de l'article la clau per dormir bé la trobem en el matalàs i en qüestions més etèries com les que estem tractant en aquests punts. Per tant, a banda de dormir amb una postura còmoda a prop de la parella, necessitaràs comprar un bon matalàs per gaudir, plenament, de tots els avantatges.
  6. A Jack Beds, la botiga del centre de Sant Cugat (Santiago Rusiñol, 21), trobaràs el matalàs que necessites per dormir tota la nit i descansar millor.

La botiga Jack Beds Sant Cugat ofereix importants descomptes. FOTO: Bernat Millet

 
Comentaris

Destaquem