contingut promocionat
 
Centre Dental Francesc Macia

 

5 consells per cuidar les dents dels més petits de la casa

La salut bucal és molt important, i encara més si es tracta dels més petits de la casa

L'educació bucal dels nens és molt important, ja que farà que creïn una rutina d'higiene i tenir una bona salut dental en el futur. Aquests són alguns consells per cuidar de la seva dentadura.

  1. Renta't les dents amb ells, els nens aprenen imitant. A més serà una estona divertida en família. 
  2. Ajuda'ls a rentar-se les dents repassant la neteja per aconseguir una millor salut bucal, ja que fins als 8 o 9 anys no tindran la destresa necessària per fer un bon raspallat. Però, tot i això, deixa que ho facin primer sols per fer que s'habituïn a aquesta rutina.
  3. Corregir els mals hàbits que perjudiquin la dentadura, com ara mossegar-se les ungles, els llapis o els bolígrafs, respirar per la boca o interposar llavis i llengua per empassar. Com més temps triguin a eliminar-se, més influiran en un mal desenvolupament de les dents i els maxil·lars dels més petits de la casa.
  4. La primera visita al dentista s'ha de fer cap al voltant del primer any d'edat, ja que és quan els infants comencen a tenir les primeres dents i és un bon moment per a detectar possibles mals hàbits. És molt important anar revistant les dents per assegurar el seu desenvolupament adequat.
  5. Realitzar visites periòdiques al dentista per veure si les dents creixen a la posició adequada, detectar possibles càries i infeccions i cuidar millor de la seva salut dental.

L'equip del Centre Dental Francesc Macià FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem