5 ferits, 15 contenidors cremats i 3 vehicles afectats a la revetlla a Sant Cugat

No hi ha hagut cap foc rellevant durant la Nit de Sant Joan a Sant Cugat

Sant Cugat va viure una Nit de Sant Joan sense grans incidències, segons ha explicat la Policia Local. Tot i això, el balanç de la revetlla deixa cinc persones ferides lleus per petards i quinze contenidors i tres vehicles afectats per foc.

Una cinquantena de persones entre Policia Local, Bombers, Mossos, Protecció Civil, Creu Roja, ADF i Brigada Municipal han treballat des de la tarda del 23 de juny i fins a primera hora de matí del dia de Sant Joan per garantir la seguretat de la festa.

Més info: La flama del Canigó encén la Nit de Sant Joan a Sant Cugat

 

35 sortides per incidents

En total hi ha hagut 35 sortides per incidents relacionats amb la revetlla, la majoria per algun desperfecte amb petards o algun petit foc provocat per llançament de pirotècnia. La majoria d'incidències s'han detectat al nucli urbà, excepte algun contenidor cremat a Valldoreix. Cal recordar que durant la matinda de divendres a dissabte ja van cremar 7 contenidors i 4 vehicles.

Cinc persones han resultat ferides lleus com a conseqüència dels petards, tres d'elles menors. A més, s'han cremat quinze contenidors que han provocat desperfectes a tres vehicles aparcats al voltant, especialment en un dels cotxes.

Pel que fa al foc, s'han originats petits focs i s'ha hagut d'intervenir en dos jardins particulars per flames en arbres o tanques de bruc. Des de la Policia Local destaquen que no s'ha detectat pràcticament cap llançament de coet prop de zones boscoses.

 

Pel que fa al trànsit, no hi ha hagut cap accident. S'han realitzat controls d'alcoholèmia habituals al final de la nit i no hi ha hagut cap resultat positiu rellevant.

Flama del Canigó. FOTO: Paula Galván

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?