contingut promocionat
 
Apialia

 

5 idees per decorar un pis petit

El color blanc serà el teu aliat per aconseguir una sensació d'amplitud

Un pis de pocs metres quadrats que té els seus avantatges però també desavantatges, hem de saber aprofitar els contres i transformar-los en els nostres aliats. Si t'ho proposes, pot arribar a ser un lloc molt pràctic on viure, a continuació us donem uns consells per convertir-lo en un pis més acollidor

  1. El blanc com a color principal: per crear un efecte d'espai més ample, és important utilitzar colors clars, com ara el blanc. I no només farà que el nostre pis sembli més gran, sinó que donarà un toc de tranquil·litat i d'un espai net.
  2. Posar miralls: posar-ne un en el nostre habitatge reforçarà la visió de més llum i claredat que ens ofereix el color blanc. Si situes el mirall en una cantonada, aquest també crea una sensació d'amplitud. 
  3. Separa les diferents àrees, una idea molt original, és utilitzar diferents colors, catifes o mobles per crear diferents estances. D'altra banda, també podem diferenciar les diferents zones fent ús de mobles representatius de cada habitació d'una casa.
  4.  Crea un espai ordenat: mitjançant prestatgeries o penjadors crearem lloc d'emmagatzematge sense necessitat d'ocupar molt espai. També podem fer ús de llits amb emmagatzematge a sota, per aprofitar més els espais i aconseguir l'espai ordenat que volem.   
  5. Els colors de la decoració tèxtil: quan ens posem a escollir les cortines, llençols, tapisseria pel sofà hem de deixar de banda els colors atrevits o foscos, hem de fer servir els mateixos tons que per la pintura, tons clars o blancs

 

 
Comentaris

Destaquem