contingut promocionat

 

 

Matalasseria solsona

 

Aquests són 5 motius pels quals has de canviar el teu matalàs

Un matalàs antic pot provocar diversos problemes relacionats amb la teva salut i el teu benestar

Dormir en un matalàs en males condicions pot afectar a la nostra salut. Per aquest motiu, és important anar canviant els matalassos i revisant la seva qualitat. Els matalassos de més de 7 anys perden fermesa i es converteixen en el lloc perfecte pels àcars, enemic per excel·lència dels al·lèrgics i els asmàtics. Et presentem 5 problemes pels quals has de renovar el teu antic matalàs:  

  1. Empitjora la qualitat del son i augmenta l'estrès: quan es perden totes les propietats del matalàs, la qualitat del nostre descans es deteriora. 
  2. Al·lèrgia als àcars i al pols: si el matalàs és molt antic, es donen les condicions perfectes per a desenvolupar una al·lèrgia al pols o als àcars.
  3. Pot aparèixer floridura en el matalàs: amb la humitat que produeix el cos i les pells mortes, es poden arribar a crear floridures a l'interior del matalàs. 
  4. Molèsties cervicals: un matalàs vell perd fermesa i empitjora la seva adaptabilitat. Això fa que la teva postura no sigui la mateixa a l'hora de dormir.
  5. Mal d'esquena: aquest punt està molt relacionat amb l'anterior. Com que el matalàs ha perdut la fermesa, és possible que el descans no sigui l'òptim, cosa que provoca que la postura canviï i que els músculs pateixin.  

Si busques un matalàs nou, visita Matalassos Solsona situat al carrer de Martorell, 41. Allà, el seu equip de professionals et pot ajudar a escollir el matalàs que més s'adapti a la teva ergonomia i, d'aquesta manera, guanyar en qualitat de vida.

Exterior de la matalasseria

 
Comentaris

Destaquem