5 propostes familiars per al cap de setmana

Les activitats que donen el tret de sortida a la Setmana Santa a Sant Cugat

Arriben les vacances de Setmana Santa i el cap de setmana, i hi ha diferents activitats a Sant Cugat del Vallès per gaudir del temps lliure en família. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca algunes perquè no us perdeu res.

Dissabte, dia 13 d'abril, el Museu del Monestir acull el taller De dracs i altres animals fantàstics. Especial Sant Jordi! A les 11.30 hores. Un taller pensat per a infants a partir dels 5 anys per descobrir les bèsties que s'amaguen als capitells del claustre. L'activitat és gratuïta però cal reserva prèvia.

 

Més tard, a les 12 hores, nova proposta de l'Hora del conte a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. La proposta, per a majors de 4 anys, és Esquitx de contes i cançons, amb A cau d'orella.
Ja diumenge, és el torn dels titelles. La llegenda de Sant Jordi arriba a Can Ninot a les 12 hores. L'espectacle és de pagament.

I a la mateixa hora, Impro-claustre al Monestir. Una visita única i sorprenent, d'una hora de durada, sense guió previ. El preu de l'entrada és de 5 euros, els menors de 7 anys no paguen, i cal reserva prèvia.

 
Diumenge de Rams a Sant Cugat. FOTOS: Lali Puig

Diumenge de Rams a Sant Cugat. FOTOS: Lali Puig

A més, diumenge és dia de Rams, així que es farà la tradicional benedicció de palmes i palmons a la plaça d'Octavià.

 
 
Comentaris

Destaquem