contingut promocionat
 
English connection
 

 

5 raons per millorar el teu nivell d'anglès

Aprendre anglès és molt important per comunicar-nos

Avui en dia, l'anglès és un dels aspectes més importants en la formació professional de les persones. Aquests

  1. T'obra noves oportunitats laborals: cada vegada més les empreses es mouen en l'àmbit internacional, el que farà que els seus treballadors sàpiguen l'anglès per poder-se entendre i comunicar. 
  2. T'ajuda en el moment de viatjar: a tots ens agradar descobrir nous països i noves cultures, però de vegades ens costa poder-nos comunicar, per això saber anglès serà el nostre aliat, tant per demanar en un restaurant com per demanar direccions per arribar a algun lloc.
  3. És la llengua d'internet: en qualsevol recerca que realitzem, trobarem més informació si ho busquem en anglès que no en català o castellà.
  4. Estaràs entretingut: Totes les  pel·lícules, series o llibres, són millor si ho veiem o llegim amb l'idioma original, deixant de banda les traduccions. Veure pel·lícules o series en anglès ens pot ajudar  per aprendre l'idioma. 
  5. És l'idioma universal: en qualsevol lloc i moment faràs servir l'anglès, no només quan vagis a un país estranger sinó que també al dia a dia ens trobem amb paraules que provenen d'aquest idioma. 

English Connection podràs trobar el teu curs d'anglès per poder començar de zero o millorar el teu nivell d'anglès amb un dels seus cursos per a adults, nens o empreses.

L'escola d'anglès 'English connection' ofereix anglès per a adults, joves i nens; cursos per a empreses a mida. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem