500 mitjans locals publiquen un editorial conjunt sobre el 27S

El text denuncia la pressió exercida sobre els mitjans de comunicació públics de Catalunya i una actitud propagandística dels mitjans de l’Estat

Unes cinc-centes capçaleres locals publiquen aquesta setmana l’editorial conjunt titulat “Voteu en gran” sobre el 27 de setembre, denunciant la pressió que s’ha exercit sobre els mitjans de comunicació públics de Catalunya i una actitud agressivament propagandística dels mitjans de l’Estat, segons ha informat la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals (formada per l’AMIC, l’ACPC i l’APPEC). El TOT Sant Cugat també l’ha publicat.



El text, titulat "Voteu en gran” també denuncia que aquesta actitud dels mitjans de l'Estat "pretén fer irrespirable el clima informatiu de la campanya electoral", així com "el bombardeig amb tota mena de mentides, exageracions i distorsions de la realitat per part de tots els mecanismes de l'Estat".


A més, la Federació recorda que "els projectes polítics han de presentar propostes per a la societat i no amenaces de suposades venjances orquestrades" i vol "deixar clar a la ciutadania que no hi ha res que no es pugui decidir a través de les urnes i animar a tothom perquè voti en gran".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem