6 activitats per aquesta setmana a Sant Cugat

Les propostes previstes pels últims dies de gener a la ciutat

Per tancar l'última setmana de gener, Sant Cugat ofereix un seguit d'activitats per gaudir de la ciutat. El TOT les recull a la seva agenda i en destaca 6 perquè no us en perdeu res. 

Dilluns, 29 de gener, es posa en marxa l'activitat a la ciutat. L'Associació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat ofereix la conferència Astronomia dia a dia a càrrec de Juan Carlos Sañudo, físic sobre radioactivitat i enginyer superior. Tindrà lloc al Casal de Mira-Sol, a les 18 hores. Al vespre, Cinesa Sant Cugat acollirà una nova edició de Cinema Clàssic amb la pel·lícula North by Northwest ("Con la muerte en los talones"), a les 20 hores. Es tracta d'una de les grans pel·lícules de Hitchcock. 

Cartell de la pel·lícula North by Northwest FOTO: Cedida

Dimecres, 31 de gener, tornen més propostes. Els Amics de la Unesco Sant Cugat-Valldoreix organitzen la conferència La ceràmica un art menor? Els principals estils al llarg de l'edat moderna. Es farà a la sala d'actes de l'Arxiu Nacional de Catalunya (C/ de Jaume I, 33 - 51), a les 18 hores, a càrrec d'Alfons Romero, doctor en Biologia especialitzat en toxicologia i patologia; i president de l'Associació Catalana de Ceràmica de Barcelona. 

I per gaudir de la música, a les 21.30 hores Jam Sessions de Swing al Cafè Belgrado amb Swing Maniacs Sant Cugat. L'entrada és gratuïta. 

El febrer comença a Sant Cugat amb una nova edició del Cinema d'Autor. El dijous, 1 de febrer, es projectarà la pel·lícula Zvizdan (Bajo el sol), la qual no està recomanada a menors de 16 nays. Es faran tres sessions als Cinemes de Sant Cugat: 17, 19.30, 22 hores.

A més, dijous comencen les representacións de Priscilla, reina del Desierto, al Teatre-Auditori de Sant Cugat, on farà estada fins diumenge!

 
Comentaris

Destaquem