contingut promocionat
 
LOGO SF H1

 

6 consells per mantenir el teu somriure a punt

La constància és fonamental per a una bona salut bucal

Tots volem tenir un bonic somriure del qual poder presumir. Si vols que les teves dents estiguin perfectes tot l'any, només has de seguir uns petits consells perquè el bon estat del teu somriure sigui constant.

Renta't les dents cada dia

Aquest consell és un bàsic: ens hem de raspallar-nos les dents tres cops al dia com a mínim després dels menjars amb moviments curts i circulars des de la geniva fins a les dents. Recorda que també has de canviar el raspall cada 3 mesos o quan les fibres es dobleguin.

Utilitza seda dental

Amb ella podràs eliminar la placa bacteriana que es diposita entre les dents i sota les genives, on acostuma a créixer les càries.

Deixa de fumar

Aquesta addicció no només empitjora la salut de les teves genives sinó que afavoreix l'aparició de càncer de pulmó i d'altres tipus.

Vigila el que menges

La dieta que segueixis és una part fonamental de la teva salut en general. Però pel que fa a la boca, però, influeix molt: intenta mantenir una dieta equilibrada i variada rica en fruites i verdures.

Evita estressar-te

Un ritme de vida més ràpid del que pots suportar pot fer que acabis patint bruxisme, és a dir, l'hàbit involuntari de d'apretar i/o desplaçar les dents les unes contra les altres. Això no només les desgasta, sinó que a més pot fer que tinguis maldecaps.

Fes-te revisions periòdiques

Ves a la clínica dental amb regularitat per fer-te neteges dentals i revisions. El teu odontòleg és clau per avaluar l'estat de la teva boca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem