VÍDEO: 6 ferits en la cua d'un local d'oci nocturn a Sant Cugat per una allau de persones

Un dels afectats va ser traslladat a la Mútua de Terrassa amb ferides lleus

Les cues i aglomeracions per entrar en un local d'oci nocturn en el primer divendres d'obertura de bars nocturns i discoteques van deixar 6 ferits a Sant Cugat, la nit del divendres 8 d'octubre. Segons ha informat el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i ha pogut confirmar el TOT, l'accident es va produir en el Drinkking Lemon Sant Cugat, cap a les 23:30 hores, després que hi hagués una allau de persones en les cues exteriors de la discoteca.

Amb això, en els llocs dels fets van acudir 7 dotacions del SEM que van atendre 6 persones in situ (4 dones i 2 homes), 5 dels quals van ser donats d'alta allà mateix amb ferides lleus, a més de 5 dotacions de Policia Local i els Mossos d'Esquadra. El sisè ferit, que també va patir ferides lleus, va ser traslladat a la Mútua de Terrassa.

 

 

Durant la matinada, van passar unes 4.000 persones pels voltants de la discoteca, una discoteca l'aforament de la qual és de 1.200 persones. És per això que Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la Policia Local, van fer un dispositiu per evacuar les persones que hi havia i, tot i que a la 1h de la matinada ja s'havia desallotjat la majoria de persones, a les 2 hores de la matinada es va tallar el trànsit a la carretera de Rubí per fer efectiva l'evacuació. A les 3:30 hores ja s'havia desallotjat la totalitat de la zona.

 
Comentaris

Destaquem