6 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

Les activitats pensades per als infants a Sant Cugat

Els més petits de casa són els protagonistes de les activitats familiars que s'han programat durant l'últim cap de setmana de febrer a Sant Cugat del Vallès. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca algunes perquè no us perdeu res.

L'activitat arrenca divendres, 22 de febrer, amb diferents propostes, com ara un nou Diverdivendres, a les 17 hores al Xalet Negre. La proposta és un taller per fer cintes voladores amb material reciclat. Una activitat gratuïta. Mitja hora més tard, nova proposta de BiblioJocs de Taula a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Una activitat per a infants entre 6 i 13 per a la qual cal inscripció prèvia gratuïta.

Ja dissabte, Vine a disfressar-te d'Unicorn o del que desitgis! A les 12 hores amb el taller que proposa l'Abacus. Una activitat gratuïta recomana per a infants a partir de 4 anys. I a la tarda, la màgia és la protagonista amb Una hora de màgia a les 17.30 hores al Cafè Auditori. Darío Proximity presenta Un toc de màgia, i cal invitació per poder assistir, que podeu aconseguir pels canals habituals del Teatre-Auditori.

I per tancar el cap de setmana, dues propostes de titelles. Can Ninot presenta aquesta setmana l'espectacle El Llop i els Tres Porquets 2a part: la història continua..., el dissabte a les 18 hores i el diumenge a les 12 hores. El preu de l'entrada és de 7,5 euros.

D'altra banda, diumenge el Casal de Mira-sol acull, a les 12 hores, serà l'escenari de la proposta Els viatges d'en Filalici, amb la Cia. El dit al nas. Un espectacle pensat a partir dels 4 anys, per al qual cal adquirir entrada. El preu és de 6 euros.

 
Comentaris

Destaquem