6 restaurants per gaudir d'un àpat de Nadal memorable!

No hi ha millor forma de començar el Nadal que en un àpat amb la teva família o companys de feina!

Quan comença a apropar-se el Nadal s’estenen les ganes dels grans menjars i sopars en família, amics o els companys de feina. Aquests moments d’unió i festa, ens apropen una mica més a la gent que ens envolta i gaudim de bones estones. Si estàs buscant un lloc a prop de casa o de l’oficina on tastar un bon menjar amb la millor companyia, fes un ull a aquestes propostes que el presenta el TOT Sant Cugat. Cuina de qualitat per gaudir d’unes dolces festes!

 

GARDEN PIZZA - Pizzes en un entorn únic

Garden Pizza (Àpats de Nadal)

Garden Pizza es caracteritza per ser un pizzeria dins d’un antic hivernacle de plantes que ofereix per a grups uns menús de la millor qualitat en un entorn inigualable davant del bosc de Collserola. Et garantim que et menjaràs fins la vora de la pizza!

Llaceres, 12
93 675 88 83
www.gardenpizza.cat​

 

CAN GULA - Cuina especial de Nadal

Can Gula (Àpats de Nadal)

Els menús de Nadal de Can Gula destaquen per una cuina de mercat amb tocs d’innovació, en un ambient càlid i relaxat. El restaurant té diverses propostes de menús i còctel per a grups, així com menús especials per a les festivitats nadalenques.

Avinguda de Rius i Taulet, 120
www.cangula.es
93 488 43 85

 

SABÀTIC - Relaxat i íntim

Sabàtic (Àpats de Nadal)

Una cuina diferent en un ambient relaxat i íntim és la proposta del restaurant Sabàtic pels àpats d’aquestes festes. Una gastronomia única, al centre de Sant Cugat, per a ser degustada en petits grups d’amics o empreses.

Plaça de Pep Ventura, 6
www.sabaticsantcugat.com
608 91 15 90

 

 

LA BOLERA - Braseria

La Bolera (Àpats de Nadal)
 

Un espai ampli, bon ambient i menjar de qualitat, aquests són els ingredients necessaris per gaudir d’un bon àpat de Nadal! Informa't sobre els 8 menús diferents per a grups de La Bolera. De ben segur que trobareu el que més us agradi!

Carrer Baixada de l’Alba, 20
www.restaurantlabolera.com
93 674 16 75

 

XARLOT - Cervesa artesana

 El xarlot ofereix diferents menús nadalencs i una visita per la microcerveseria FOTO: Arxiu

El restaurant Xarlot proposa diferents menús per gaudir dels sopars d’empresa acompanyats de cervesa artesanal Ilda’s. A més, podreu fer una visita guiada amb un tast i picoteig, prèvia reserva. També podeu comprar packs Ilda’s per fer regals de Nadal.

Avinguda de les Corts Catalanes, 7
www.xarlot.com
93 590 62 62

 

 

MATILDA - Cuina mediterrània

Matilda (Àpats de Nadal)

El restaurant Matilda ofereix una àmplia carta de cuina mediterrània i especialitzada per gaudir dels millors àpats durant les festes, amb menús de grup i menús degustació, acompanyats de les millors cerveses artesanes Ilda’s.

Plana de l’Hospital, 7
www.restaurantmatilda.com
93 590 05 06

Més informació
 
Comentaris

Destaquem