600 joves de Sant Cugat participaran a la Jornada Mundial de Joventut de Lisboa

Joves santcugatencs peregrinaran a Portugal per participar en la Trobada Mundial de Joves que cada tres anys, aproximadament, organitza el Papa

Més de 600 joves de Sant Cugat viatjaran cap a Lisboa el diumenge, 30 de juliol, per participar en la Jornada Mundial de Joventut que el Papa de Roma convoca aproximadament cada tres anys.

La Trobada serà de l'1 al 6 d'agost, i es preveu que hi participin prop d'1 milió de peregrins de tot el món, dels quals més d'un miler seran de la diòcesi de Terrassa, entre els quals estan els joves santcugatencs; 380 de la Parròquia Sant Pere d'Octavià i 270 de les Parròquies de Sant Cebrià, de Valldoreix i Sant Joan, de Mira-sol. Els acompanyaran Mn. Àlex Serra, Vicari de la Parròquia Sant Pere d'Octavià i Delegat de Joventut de la diòcesi de Terrassa; Mn. Emili Marlés, rector del Monestir i Delegat d'Evangelització i Formació de la diòcesi de Terrassa; i Mn. Josep Maria Manresa, rector de Sant Cebrià i arxipreste de Sant Cugat.

La trobada Jornada Mundial de Joventut a més de ser una peregrinació és una festa de la joventut i un moment d'evangelització juvenil. Tot i la seva identitat clarament catòlica és un esdeveniment per a tots els joves, creients o no, per conèixer i compartir els valors de la fe i promoure la pau, la unió i la fraternitat entre els pobles de tot el món. Cada tres o quatre anys té lloc aquesta trobada de caràcter internacional on es reuneixen milions de joves en una ciutat escollida pel Papa i comptant sempre amb la seva presència per celebrar la fe.

La darrera Jornada Mundial de Joventut va ser a Panamà, el 2019, i la pandèmia va fer que la trobada de Lisboa s'ajornés i es fixés aquest any.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem