7 activitats familiars per al cap de setmana

Màgia, titelles i jocs entre les propostes destacades a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana i, amb ell, la possibilitat de gaudir en família del temps lliure a Sant Cugat del Vallès. Diferents activitats pensades per als més petits donen l'opció de no quedar-se a casa. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaquem algunes perquè no us perdeu res.

Divendres dia 8, a la tarda, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà una nova sessió de BiblioJocs de Taula a partir de les 17.30 hores. Una activitat per a infants entre 6 i 13 anys, gratuïta, però amb inscripció prèvia.

Ja dissabte, dia 9, L'Ateneu organitza, a les 10 hores, el taller familiar Pastisseria: Bracets de gitano de girafa i lleopard. El curs té un cost de 34 euros per família, i cal inscripció prèvia. Més tard, a les 11.30 hores, el Museu del Monestir oferirà un taller de miniatures medievals. Una activitat gratuïta per a infants a partir de 6 anys.

I a les 12 hores, Hora del conte en anglès amb Dustrats! Or, the adventures of Sir Muffin Muffinsson a la Biblioteca de Volpelleres. Si el que us agraden són els titelles, Can Ninot us ofereix dues propostes el cap de setmana. Dissabte, a les 18 hores, es representarà Pinotxo. I diumenge, a les 12 hores, El Trencanous. El preu de cada funció és de 7,5 euros.

 

El mag Lari torna a Sant Cugat. FOTO: Cedida

El mag Lari torna a Sant Cugat. FOTO: Cedida



Finalment, i per als que us agrada la màgia, durant el cap de setmana es podrà veure al Teatre-Auditori Sant Cugat l'espectacle 25 il·lusions, de Mag Lari. Hi haurà funció dissabte a les 18 i les 21 hores, i diumenge a les 12 i les 18 hores. El preu de l'entrada és de 32 euros.

 
Comentaris

Destaquem