7 plans per aprofitar l'últim cap de setmana de l'any a Sant Cugat

Un cap de setmana ple d'activitats per acomiadar l'any 2017

Els santcugatencs i santcugatenques podreu finalitzar l'any de la millor manera possible amb les activitats per a tots els públics que ofereix Sant Cugat. El TOT les recull a la seva agenda i en destaca 7 perquè no us en perdeu res!

L'Envelat del Parc Ramon Barnils continua amb les seves propostes aquest divendres, dia 29 de desembre, al matí, des de les 11 fins a les 14 hores i, a la tarda, des de les 16.30 fins a les 19.30 hores. També a la nit, amb el Quinto de Nadal que organitza Cal Temerari, a les 21.30 hores. 

El dissabte 30 de desembre comença amb el torneig 3x3 del Futbol Sala que es farà al ZEM La Floresta per a la recollida de joguines per a Càritas, a les 10 hores. Continuen també les activitats de Nadal amb el taller de sensibilització Nadal jove als Museus: 'Tot el que penso' que tindrà lloc al Museu del Monestir, a les 17 hores. 

Edició anterior de la cursa de Sant Silvestre FOTO: Lali Puig

Pels més esportistes, diumenge, 31 de desembre, Fira del Corredor Sant Silvestre i ExpoRunning a la Zona Esportiva Municipal rambla del Celler (Passatge del Baró de Coubertin, 1), a partir de les 15 hores. La 19a edició de la Cursa de Sant Silvestre Barcelonesa, que transcorre pels llocs més emblemàtics de Sant Cugat, tindrà lloc el diumenge a les 17.30 hores. La sortida es farà des de la plaça Victòria dels Àngels i l'arribada serà a la plaça de la Vila. 

Abans, però, el matí de diumenge es proposa una visita guiada a l'exposició temporal "Al tren! Cent anys de ferrocarril a Sant Cugat" a les 12 hores al Museu del Monestir. Per celebrar l'entrada de l'any 2018 a la carpa petita i a la carpa gran de l'Envelat del Parc Ramon Barnils es farà la Festa de Cap d'Any (+18 anys) i la Festa Jove de Cap d'Any (12-17 anys). 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem