7 plans per gaudir d'aquesta setmana a Sant Cugat

Algunes de les activitats més destacades de la setmana

Comença una nova setmana a Sant Cugat i, amb aquesta, arriben un seguit d'activitats per seguir gaudint de la ciutat. El TOT en recull 7 a la seva agenda perquè no us en perdeu res!

Per arrencar amb aquesta setmana el dilluns, dia 15 de gener, l'Ateneu inicia els seus cursos i tallers del segon trimestre. A partir de les 9.30 hores començaran a l'Ateneu Santcugatenc (av. de Gràcia, 16). A la tarda, segueix la programació de la Filmoteca amb la pel·lícula Toni Erdmann als Cinemes de Sant Cugat, a les 20 hores. El film no es recomana a menors de 16 anys. 

El dimarts, dia 16 de gener, a la Casa de Cultura de Valldoreix es faran els diàlegs entre ciència i religió en la sessió Conflicte i guerra, o diàleg constructiu, entre ciència i religió? Perspectiva històrica. Tindrà lloc a les 19.30 hores. 

Vicenç Furió, doctor en Història de l'Art i professor titular de la UB, oferirà el dimecres la conferència L'art del gravat: l'original múltiple a la sala d'actes de l'Arxiu Nacional de Catalunya, a les 18 hores. 

Cartell de la pel·lícula El viajante FOTO: Cedida

El dijous torna el Cinema d'autor amb la pel·lícula El viajante d'Asghar Farhadi. Es faran tres sessions del film (17, 19.30 i 22 hores), que denuncia la perversió moral de la societat i qüestiona el sentit de la veritat, als Cinemes de Sant Cugat. El mateix dia, flamenc; jazz i música clàssica amb el grup TriColor al cicle de La Cambra de l'Ateneu de l'Ateneu Santcugatenc, a les 20 hores al mateix Ateneu. L'entrada és gratuïta.  

I per finalitzar el dia, al Cicle de Música al MUT actuaran els Lonely Men. La banda oferirà un concert de bandes sonores de pel·lícules al MUT la cafeta gastronòmica, a les 21 hores. 

 
Comentaris

Destaquem