7 propostes familiars per al cap de setmana a Sant Cugat

Les activitats pensades per als més petits a la ciutat

Arriba el primer cap de setmana del mes de febrer amb diferents propostes per gaudir del temps lliure en família a Sant Cugat del Vallès. Unes activitats que tenen els més petits de casa com a protagonistes i que el TOT recull a la seva agenda, destacant-ne algunes perquè no us perdeu res.

Divendres dia 1 de febrer, a la tarda, d'entrada, es proposen BiblioJocs de Taula a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater Una activitat pensada per a infants de 6 a 13 anys que començarà a les 17.30 hores.
Ja dissabte, a la Biblioteca de Volpelleres es farà el taller d'Introducció a la robòtica amb el Bee-Bot a les 11 i les 12.30 hores. Un taller ideal per fer els primers passos en el món de la robòtica i la programació per a infants d'entre 3 i 6 anys.

També dissabte, el Museu del Monestir proposa, a les 12 hores, la visita teatralitzada Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!, amb Mira-sol Teatre. Una visita pensada a partir dels 5 anys. I ja diumenge, se celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau, a partir de les 11 hores, amb una visita d'una instal·lació artística conjunta, feta per nens i nenes de 4t de primària. L'activitat es farà a la plaça de l'Alcalde Magí Bartralot.

Ja per acabar, i per als que us agraden els titelles, Can Ninot fa tres propostes. Dissabte, a les 11 hores, la proposta per als nadons d'1 a 4 anys és Tu-tuut!, amb la Cia. Fes-t'ho com vulguis. A les 18 hores, es farà l'espectacle Els follets i el sabater, amb la Cia. Teatre en Miniatura. I diumenge, a les 12 hores, La flauta màgica, amb la Cia. La Paparra. Cada proposta té un preu de 7,5 euros.

 
Comentaris

Destaquem