7 propostes per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Les activitats dels pròxims dies a la ciutat

Comença una nova setmana a Sant Cugat i, amb aquesta, s'ofereixen un seguit d'activitats. El TOT recull a la seva agenda les 7 més destacades. 

L'activitat es posa en marxa el dimecres, 7 de gener, amb la conferència Què és la bioètica?, a càrrec del professor d'Ètica de la UAB, Àngel Puyol. Tindrà lloc al Xalet Negre (pl. del Coll, 4), ales 18 hores.

A la mateixa hora, Cinefòrum a l'Arxiu Nacional de Catalunya, amb la pel·lícula L'hora dels deures. El film revela amb humor les contradiccions del sistema educatiu francès. 

A la tarda, aprofitant que aquest any se celebra el Centenari del Tren a Sant Cugat es realitzarà la conferència El Sant Cugat del primer terç del segle XX, a càrrec de Jordi Casas, al Museu del Monestir a partir de les 19.30 hores. 

Centenari del Tren. FOTO: Lali Puig

Dijous, 8 de febrer, inauguració i presentació del programa de Carnaval a la plaça de Sant Pere, a les 19.15 hores. Després l'activitat continuarà amb el Ball dels Estirats al carrer Major (19.30 h); la Crida del Gall (19.35 h) a la plaça d'Octavià; baixada del Gall i processó cap a l'Ajuntament (19.40 h) i la presa del poder i pregó de Carnaval (20 h) a la plaça de la Vila.  

A la tarda, nova sessió del Cinema d'Autor, als Cinemes de Sant Cugat (17, 19.30 i 22 h). El film és Rosalie Blum, una pel·lícula divertida, sorprenent i intrigant. Versió original i subtitulada, no recomanada a menors de 7 anys. Més cinema amb la Marató de 50 Sombras, per a majors de 18 anys, a Cinesa a partir de les 17 hores i a Yelmo Cines a partir de les 17.30 hores. Es projectaran la primera part i la segona part de la saga i s'estrenarà la nova pel·lícula Cincuenta Sombras Liberadas

Per acabar, activitat musical amb el concert de folklore llatinoamericà a càrrec de Mafe Martínez (veu) i Bart Barenghi (guitarra) del Cicle de Música al MUT. 

 
Comentaris

Destaquem