7 propostes per gaudir de la setmana a Sant Cugat

L'activitat per aquesta setmana destaca pel cinema, les conferències i els concerts

Comença una nova setmana a Sant Cugat i, amb aquesta, hi ha preparades diferents activitats. El TOT en destaca 7 perquè no us en perdeu res.

Torna el Cinema Temàtic amb la pel·lícula Kollektivet ("La comuna") el dilluns, 8 de gener, a les 20 hores a Cinesa Sant Cugat. El film és apte per a tots els públics. Per dimarts, 9 de gener, hi ha preparat un taller d'iniciació a la màquina de cosir, que tindrà lloc al Pou d'Art a les 10 hores. S'ha de tenir en compte que l'activitat és de pagament.

Dimecres s'ofereixen dues conferències. Per una banda, tindrà lloc la ponència Roma: de la República a l'Imperi a les 18 hores al Xalet Negre (Pl. d'en Coll), a càrrec del catedràtic d'història Felipe J. de Vicente. Més tard, a les 19.30, tindrà lloc al Museu del Monestir la conferència La Canadenca. Pearson i la seva obra, que s'emmarca dins el programa per commemorar els cent anys de l'arribada del tren a Sant Cugat.

Imatge de la pel·lícula Kollektivet FOTO: Cedida

Per tancar la setmana, els santcugatencs i santcugatenques podran gaudir d'una nova edició del Cinema d'Autor, amb les tres sessions (17, 19.30 i 22 hores) en les quals es projectarà la pel·lícula Goodbye Berlin a Cinesa Sant Cugat.

I al vespre, dos concerts que us permetran gaudir de la música. Clara Peya oferirà un concert d'improvisació de jazz-pop a les 21 hores al MUT la cafeta gastronòmica. A la mateixa hora, tindrà lloc el concert de flamenc a càrrec de Mariola Membrives (veu) i Oliver Haldón (guitarra), al Cafè Auditori.

 
Comentaris

Destaquem