contingut promocionat
clinicumLogo es

 

70 anys al servei de les persones

Clínicum enguany compleix 70 anys, és la segona asseguradora millor valorada en un estudi elaborat per l’OCU

Fundada el 1949 a Barcelona, Clínicum és una companyia d’assegurances de salut amb 70 anys d’història, que va néixer de la mà d'un grup de metges que va detectar la necessitat de fer arribar la medicina privada de qualitat a tota la població. Actualment, Clínicum compta amb la confiança de més de 18.000 persones, i de famílies amb fins a quatre generacions assegurades. La qualitat en els serveis i el tracte personalitzat, han merescut que Clínicum aparegui com a la segona asseguradora millor valorada en un estudi elaborat per l’OCU a tot l’estat espanyol.

Avui dia, disposa d’un ampli ventall de productes dissenyats per la cura de la salut i la família.

Centre Mèdic Clínicum

La companyia va apostar per oferir als seus assegurats un centre mèdic propi. El Centre Mèdic Clínicum no tracta els seus assegurats com a clients. Ni tan sols ho fa com a pacients, sinó com a persones. Aquesta filosofia és la que s’ha transmès any rere any.

El centre ofereix una atenció integral a tots els seus assegurats de la mà d’un equip multidisciplinari d’especialistes amb una sòlida experiència professional. L’equip d’assistència mèdica es caracteritza per tenir una gran qualitat humana i professional per ajudar a tots els pacients a cuidar de la seva salut. D’aquesta manera, tal com assenyala el Dr. Carlos Sánchez, director mèdic del Centre Mèdic Clínicum, es caracteritza per un tracte humà, proper i personalitzat.

Situat a Passeig de Gràcia 121, el centre ofereix una extensa gamma de serveis i un horari continuat de dilluns a divendres de 7.30 h a 20.30 h. Les modernes instal·lacions estan distribuïdes en dues plantes i més de 1.000m2: 11 sales de consulta mèdica, àrea de pediatria, unitat de diagnòstic per la imatge o àrea de fisioteràpia, entre d’altres.

Unitat d’Atenció a la Dona

Al Centre Mèdic Clínicum també hi trobem la Unitat d’Atenció a la Dona. Al llarg de la vida, la dona passa per diferents etapes com l’adolescència, amb nous sentiments i sensacions, l’emoció de l’embaràs i el part, o la menopausa, amb tots els mites que l’envolten. Tal com assenyala Eugènia Bardina, responsable de la Unitat d’Atenció a la Dona, “en cada etapa existeixen molts canvis en l'àmbit psicològic, emocional, del cos, d’estil de vida, sexuals, etc., i comptar amb una persona que et recolzi i t’assessori en cada moment, esdevé fonamental”.

En la Unitat d’Atenció a la Dona, s’atén les pacients individualment, tot fent-los costat al llarg d’etapes i canvis vitals, escoltant-les i acompanyant-les. Una filosofia que fa que els llindars de qualitat se situïn per sobre de la mitjana.​

Eugenia Bardina

Eugènia Bardina, responsable de la Unitat d’Atenció a la Dona. FOTO: Cedida.

 

 
Comentaris

Destaquem