Més de 700 persones confinades en escoles de Sant Cugat

Les classes només s'han de tancar quan hi ha almenys cinc positius

Sant Cugat suma 713 persones confinades en els centres educatius, segons les dades d'Ensenyament a 12 de gener. El primer trimestre va acabar amb gairebé 2.000 confinats, la gran majoria alumnes. La Generalitat va establir que només es confinarien les classes quan hi hagi almenys cinc positius, per la qual cosa es preveu que hi hagi més alumnes aïllats durant la resta del curs. A més, les persones vacunades no han de fer quarantena i cada vegada hi ha més infants i adolescents amb la pauta completa. Pel que fa als positius, s'han detectat 728 contagis en els darrers dies a les escoles de Sant Cugat. 

Més info: Torna l'escola en plena sisena onada de la Covid-19: tot el que cal saber

Dels 65 centres educatius de Sant Cugat, només 15 no tenen cap persona confinada. Un dels canvis respecte al primer trimestre és que hi ha molts més docents afectats i hi ha més d'una setantena de professors confinats. De fet, la Generalitat de Catalunya ha hagut de nomenar 3.656 professors de forma excepcional per cobrir totes les baixes durant aquests primers dies. 

Les escoles amb més persones confinades són: Avenç (68), La Farga (62), Thau (33), Institut FP (32), Viaró (31), Àgora (30) i l'Europa (30).

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem