8 activitats per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Per als pròxims dies destaquen les propostes de cinema i les conferències

Comença una nova setmana a Sant Cugat i, amb aquesta, es faran un seguit d'activitats a la ciutat. Aquesta setmana destaca el cinema i les conferències. El TOT recull aquestes activitats a la seva agenda i en destaca 7 més perquè no us perdeu res.

Per començar la setmana, el dilluns 22 de gener, una nova edició de Cinema fantàstic amb la pel·lícula Coherence. El film es projectarà a les 20 hores als Cinemes Sant Cugat en versió original i subtitulada. 

El dimarts, 23 de gener, tindrà lloc la conferència Cent anys del tren a Sant Cugat: un ferrocarril americà al cor de Catalunya a càrrec de Joan Carles Salmerón. Es farà a les 17.30 hores a l'Arxiu Nacional de Catalunya.

També dimarts es presenta el nou número de la revista Món Sant Cugat, aquest cop dedicat al centenari del Ferrocarril a Sant Cugat, i amb entrevista a l'exnedadora Gemma Mengual, entre molts altres continguts que es descobriran a les 19 hores a la sala d'audiovisuals del Claustre del Monestir.

D'altra banda, es farà un workshop de Coaching al SC Trade Center per descobrir els pilars bàsics d'aquesta disciplina. La sessió és gratuïta i començarà a les 18.30 hores. Us podeu inscriure a través d'aquest formulari. Més tard, el Teatre-Auditori acollirà l'espectacle InTarsi. La companyia de circ "eia" presenta el seu espectacle inaugural de la temporada 2018 a les 19.30 hores. 

Circ "inTarsi" FOTO: Cedida

El dimecres, 24 de gener, Edgar Straehle, doctor en Filosofia i Història oferirà una conferència sobre La caiguda de l'Imperi Romà d'Occident. Els amants de la història podran saber-ne més coses gràcies a la ponència que es farà al Xalet Negre (plaça d'en Coll), a les 18 hores. 

També es farà una nova sessió del Cinefòrum a les 18 hores. A l'Arxiu Nacional de Catalunya es projectarà la pel·lícula Machines, una història hipnòtica, laberíntica i desoladora. 

I dijous, Cinema d'Autor amb Une histoire de fou, en tres sessions, a Cinesa.

 
Comentaris

Destaquem