8 activitats destacades per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

Sant Cugat encara un nou cap de setmana amb activitats per a tots els gustos

Arriba el cap de setmana a Sant Cugat i el municipi compta amb diferents activitats per a tots els públics, per gaudir del temps lliure.

 

Divendres 11 d'octubre

Sant Cugat acomiada el divendres el programa de Ciutats Defensores dels Drets Humans, i durant tot el dia se celebren diferents actes relacionats amb el programa. A les 21 h, se celebra l'obra de dansa La partida dirigida per Vero Cendoya i organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat.

 

Dissabte 12 d'octubre

A les 12 h, dins del programa de la 19è Festival nacional de poesia a Sant Cugat, es celebra la ruta literària Gabriel Ferrater. Ja a la tarda, a les 18 h, pels més petits, teatre de titelles amb l'obra La Castanyera. D'altra banda, a les 21 h, l'humor arriba a Sant Cugat amb David Guapo al Teatre-Auditori.

Diumenge 13 d'octubre

El diumenge comença amb el Mercat d'art i artesania Arts&Crafts, que se celebra des de les 09.30 h i fins a les 16 h. A les 19 h, s'estrena l'obra de teatre de Stefan Zweig La partida d'escacs, al Teatre-Auditori de Sant Cugat, i per acabar el diumenge, a les 21 h, se celebra el concert Jose Carra Trio, dins del cicle Jazzenviu.

 
 
Comentaris

Destaquem