8 propostes familiars per al cap de setmana

La celebració de Carnaval marca l'agenda dels primers dies del mes de març

Arriba el primer cap de setmana del mes de març i a Sant Cugat del Vallès l'activitat no s'atura. És més, es multiplica amb la celebració de Carnaval. Aquesta festa, de fet, marca l'agenda del cap de setmana amb propostes que s'estenen per tota la ciutat. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca algunes perquè no us perdeu res.

Parlant de Carnaval, les primeres propostes arriben aquest divendres, 1 de març. A les 16.30 hores arrencarà el Carnaval de la Floresta, amb xocolatada, tallers i molt més, a més del concert dels Xiula a les 17.30 hores. També a les 16.30 hores començarà la celebració dels Carnestoltes infantil de Mira-sol, amb rua, xocolatada i concurs de disfresses, entre altres.

Seguint amb la celebració de Carnaval, les següents propostes arriben diumenge, 3 de març. D'una banda, se celebra el Carnaval familiar a les Planes, amb rua, dinar popular i molt més a l'Espai Pere Grau. I a la tarda, a partir de les 16.30 hores, tindrà lloc el Carnaval Infantil de Sant Cugat que, un any més, inclourà la rua de comparses, el Ball de Gitanetes i Giovenetes, i animació infantil. No us ho perdeu!

Aplec de Sant Medir 2018.  FOTO: Lali Puig

Aplec de Sant Medir 2018. FOTO: Lali Puig

I més enllà de Carnaval, hi ha altres propostes per al cap de setmana per gaudir del temps lliure en família. Divendres, a les 17.30 hores, nova proposta dels BiblioJocs de Taula a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Ja dissabte, dia 2, a les 12 hores, nova visita guiada teatralitzada al claustre del Monestir sota el nom de Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!. La proposta està pensada a partir dels 5 anys, gratuïta, però per a la qual cal reserva prèvia.

També dissabte, a les 12 hores, a la Biblioteca de Mira-sol exposició i conte amb Les mil i una caputxetes, per a infants a partir de 3 anys, amb inscripció prèvia.

I ja diumenge se celebra l'Aplec de Sant Medir, a l'ermita que porta el mateix nom, durant tot el matí hi haurà diferents activitats de caràcter popular.

 
Comentaris

Destaquem