8 propostes per començar el març a Sant Cugat

Activitats per als pròxims dies a la ciutat

El mes de març porta un munt d'activitats per tots els públics a la ciutat de Sant Cugat. El TOT recull les propostes a la seva agenda i en destaca 9 perquè no us en perdeu res. 

Aquest divendres, 2 de març, hi ha Cinefòrum amb el documental Fusells o pintades. La lluita no-violenta del poble saharaui a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori. La sessió tindrà lloc a les 19 hores de la tarda.

Més tard, Mireia Redondo presentarà el seu llibre Tal com raja. Reflexions anarcofeministes a Cal Temerari. Serà a les 19.30 hores. L'autora farà un recorregut a través de la història de les dones i de les seves experiències en tallers sobre violència masclista, també hi haurà temps per fer debat. I al vespre, concert de clàssics argentins per l'Orquestra Simfònica Sant Cugat al Teatre-Auditori, a les 21 hores. El preu de les entrades és de 28 euros. 

Dissabte, 3 de març, se celebra l'Aplec de Sant Medir, un dels copatrons de Sant Cugat. El programa comença a les 8.20 hores a la plaça d'Octavià i s'allargarà fins a les 18 hores amb un seguit d'activitats. 

Clàssics argentins és el pròxim concert de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat

I ja diumenge, nova oportunitat per participar en les passejades per Collserola que organitza el Club Muntanyenc. Descobreix el turó de la Magarola, amb sortida a les 9 hores des de la plaça de la Vila. A partir de les 10 hores del matí mostra d'art al carrer Santiago Rusiñol, on s'exposaran pintures, escultures, gravats i fotografia dels artistes de l'Associació Firart.

A la tarda, Las Migas presenten el seu disc "Vente conmigo", nominat als Grammy Latinos 2017 a millor àlbum flamenc, en un concert al Teatre-Auditori, a les 19 hores. I la música segueix amb el concert de Rai Castells Quartet al Cafè Auditori, a les 21 hores. 

 
Comentaris

Destaquem