8 propostes per gaudir del cap de setmana en família

Diferents activitats a Sant Cugat pensades per a un públic familiar

Arriba un nou cap de setmana i les activitats es multipliquen a Sant Cugat del Vallès per gaudir del temps lliure en família. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaquem algunes perquè no us perdeu res.

L'activitat arrenca el divendres, 15 de març, amb dues activitats de Divercasal a Mira-sol. A partir de les 16 hores hi haurà Espai familiar i Espai de Jocs Cooperatius, i a partir de les 17.30 hores es farà el taller "Reaccions químiques: fem un Slime", a càrrec de Fun Brain, per a infants d'entre 5 i 9 anys. Mentrestant, a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater hi haurà nova sessió de Biblijocs de Taula a partir de les 17.30 hores. Cal inscripció prèvia.

Ja dissabte, la Biblioteca de Volpelleres acull un taller de Pendulum Painting, a les 11 i les 12.30 hores, per a infants de 6 a 9 anys. L'activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia. Mentrestant, a la Unió Recreativa i Esportiva de la Floresta hi haurà Circ en Família a partir de les 11 hores. Un taller familiar per al qual cal inscripció i té un cost de 5 euros.

Més tard, a les 12 hores, la plaça de l'U d'Octubre acollirà la proposta de dansa "Block", de Motionhouse & NoFit State. Un espectacle gratuït que s'emmarca en la Quinzena Metropolitana, i que es podrà tornar a veure a les cinc de la tarda. I també a les 12 hores, nova Hora del Conte a la Biblioteca Central, aquesta setmana amb Valentes, intrèpides i curioses.

El diumenge, més dansa, amb Quadres d'una exposició a les 12 hores al Casal de Mira-sol. Un espectacle pensat per a infants a partir dels 3 anys, amb entrada de 6 euros.

 
Comentaris

Destaquem