9 activitats estiuenques per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

La Festa Major de Sol i Aire serà una de les protagonistes d'aquests dies, però també hi haurà activitats pertot arreu de la ciutat

Després d'una setmana d'altes temperatures, el cap de setmana s'omple d'activitats per refrescar-se i gaudir de la ciutat. Tallers, pel·lícules a la fresca, concerts o jocs infantils seran els millors acompanyants per passar la calor. 

Divendres 26

La Festa Major del barri de Sol i Aire donarà el tret de sortida divendres a les amb l'exposició d'horts i collites a les nou del vespre, seguida del tradicional sopar i un ball a la fresca. Per altra banda, el Claustre del Monestir acollirà la lectura dramatitzada d''El Màrtir Cugat'. I pels amants de la música de cambra, La Cambra de l'Ateneu interpretarà 'In Lirica', un repàs de la música popular dels darrers quatre segles a mans de dues flautes i una guitarra. 

Dissabte 27

Les activitats infantils són les protagonistes d'aquest dissabte. A partir de les 11 del matí, el Celler Modernista acollirà el taller familiar 'El poder de l'Alquímia' (cal reserva prèvia). I a dos quarts de sis de la tarda, la Festa Major de Sol i Aire proposarà una gimcana naturalista i jocs d'aigua per a la canalla. Per tancar la jornada, al Cinema a la Fresca del Mercantic es passarà la pel·lícula 'Benvinguts al Nord'. 

Diumenge 28

Un diumenge més, a dos quarts de deu del matí el Mercantic obre les portes d'El Mercat del Disseny, un espai per envoltar-se del mobiliari més vintage. El Monestir oferirà també l'habitual Impro-claustre al Monestir, per qui vulgui descobrir les interioritats del monument santcugatenc. I la Festa Major de Sol i Aire posarà el punt i final amb un dinar popular i jocs de taula a partir de les cinc de la tarda.

 
Comentaris

Destaquem