9 plans per fer aquesta setmana a Sant Cugat

Propostes diverses per als pròxims dies a la ciutat

Comença una nova setmana a Sant Cugat amb diferents propostes per gaudir del temps lliure a la ciutat. Propostes que es recullen a l'agenda del TOT, i de les que en destaquen quatre de culturals, i cinc per ampliar coneixements.

Propostes culturals

''Masaan''

Aquesta setmana hi ha dues propostes per als cinèfils a Cinesa Sant Cugat. La primera, dilluns, a les 20 hores, amb la projecció de Masaan. Una proposta que s'emmarca dins del cicle de Cinema temàtic i que començarà a les 20 hores. D'altra banda, el cicle de Cinema d'Autor proposa dijous la pel·lícula 1944, que es projectarà en tres sessions, a les 17, 19.30 i 22 hores.

Més enllà del cinema, la lectura també té el seu espai aquesta setmana, amb la reunió del club de lectura Del color de la leche. Serà el dilluns a les 19 hores a Alexandria Llibres. Cal Inscripció! Finalment, dijous el MUT proposa el concert de Valentí Querol Trio, a les 21 hores, i amb entrada gratuïta.

Ampliar coneixements

Arxiu Nacional

Una setmana més, les xerrades i conferències són les grans protagonistes de la setmana. En destaquen cinc. Dilluns, Krzysztof Charamsa protagonitzarà una nova Tertúlia amb Amics a El Mesón de Sant Cugat per parlar de "Les minories sexuals a les religions". Una tertúlia que començarà a les 19.30 hores (es recomana reservar plaça).

Ja dimecres, el Xalet Negre acollirà la conferència "Els misteris del cervell humà", a càrrec de Francesc Lozano, a les 18 hores. Mentre, a l'Arxiu Nacional de Catalunya, a la mateixa hora, sessió de cinefòrum amb Tots els governs menteixen. Una proposta d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat.

Dijous, a Cal Temerari, es parlarà d'"Economies feministes" a partir de les 19 hores, i el Club Muntanyenc acollirà la Xerrada del mes a les 19.30 hores amb Miquel Vilaplana, geòleg jubilat, alpinista i viatger.

 
Comentaris

Destaquem