9 plans per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Activitats dels pròxims dies a la ciutat

Comença una nova setmana a Sant Cugat i, amb aquesta, s'ofereix un seguit d'activitats per gaudir de la ciutat. Destaquen les diverses conferències que s'impartiran. El TOT recull a la seva agenda aquestes activitats i en destaca 9. 

Per posar en marxa la setmana Sant Cugat té preparada una nova edició del Cinema Fantàstic amb la pel·lícula Akira Cinesa, aquest dilluns, 19 de febrer, a les 20 hores.

A la tarda de dimecres, a la Sala d'actes de l'Arxiu Nacional de Catalunya tindrà lloc la conferència El temps del 2025 a les 18 hores. Tomàs Molina, físic i periodista i Cap de Meteorologia de Televisió de Catalunya en serà el conferenciant. A la mateixa hora, es durà a terme també la conferència El posthumanisme del cicle de conferències al Xalet Negre, a càrrec d'Àngel Puyol, professor d'Ètica de la UAB.  

Cartell de la pel·lícula "Akira"

D'altra banda, a la Deixalleria de Sant Cugat les Àvies Remeieres impartiran el taller Aplicació de plantes a remeis medicinals. Circulació i tensió. Per participar cal inscripció prèvia mitjançant el següent enllaç. A les 19 hores, xerrada: 'Colòmbia, la fi de la lluita armada?' a la Casa de Cultura. I per gaudir de la música, al vespre, tornen les Jam Sessions de Swing al Cafè Belgrado, de 21.30 a 23.30 hores. 

Dijous, 22 de febrer, es projectarà la pel·lícula Jupiter Holdjan ("Jupiter's Moon"), que forma part del Cinema d'Autor, en tres sessions: 17, 19.30 i 22 hores a Cinesa. El Museu del Monestir acollirà la conferència Stephen Hawking: els seus descobriments més importants a càrrec d'Emili Elizalde, professor d'Investigació de l’Institut de Ciències de l’Espai (IEEC-CSIC), a les 20 hores. 

I per acabar el dia, més música amb Lucía Fumero i Horacio Fumero, que oferiran un concert de fusió pop, bossa nova i jazz al MUT la cafeta gastronòmica, a les 21 hores. 

 
Comentaris

Destaquem