9 plans per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Les activitats que proposa el TOT per gaudir de la teva ciutat

Des del TOT Sant Cugat repassem l'agenda d'activitats de la setmana per gaudir de la ciutat, marcada per les activitats culturals per a tots els públic i interessos. 

Les activitats

Dimarts, dimecres i dijous hi haurà diverses conferències a la ciutat FOTO: Cedida

Les activitats de la setmana arrancaran dilluns amb el Club de Lectura, on l'obra protagonista és Y eso fue lo que pasó, de Natalia Ginzburg

El dimarts, de 10 a 12 del matí el Dr. David Jou protagonitzarà la conferència Estratègies fisicoquímiques de la vida, un acte gratuït que s'emmarca en el cicle Cosmos i Vida. De 7 a 9 del vespre, el claustre del Monestir acollirà la celebració del Dia d'Europa, que enguany comptarà amb l'actuació del Cor Infantil Sant Cugat. 

El dimecres estarà marcat per dues conferències culturals que se celebren a la ciutat. Àngels Solé, la directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC) parlarà sobre La preservació del patrimoni cultural català. Una història d'èxits i fracassosAl Club Muntanyenc de Sant Cugat hi haurà la xerrada del mes William Shakespeare, l'obra i el seu llegat. 

Pel que fa a dijous, la programació està marcada per la celebració de dos concerts. The Big Jamboree encetarà el cicle de música negra amb un concert a l'Ateneu Santcugatenc de 8 a 10 del vespre. I de 9 a 11 hi haurà el concert gratuït de Núa, que se celebrarà al restaurant MUT.

Dijous també farà acte de presència el cinema d'autor, amb tres projeccions al Cinesa Sant Cugat de Fatima, guanyadora de 3 premis Cèsar. Per altra banda, Xavier Roquer, professor d'Història de la Ciència de la UAB protagonitzarà la conferència gratuïta Lise Meitner, una física que no va perdre mai la seva humanitat, al Museu del Monestir de Sant Cugat. 

 
Comentaris

Destaquem