9 propostes per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Destaquen les diverses activitats del Programa del Dia de la Dona 2018

Comença una nova setmana a Sant Cugat i, amb aquesta, hi ha un seguit d'activitats preparades per gaudir de la ciutat. El TOT les recull a la seva agenda i en destaca 10 perquè no us en perdeu res. 

El dilluns, 12 de març, a les 9.30 hores s'obren les inscripcions per a participar en els cursos i tallers del tercer trimestre de l'Ateneu Santcugatenc. Per a més informació consulta a secretaria@ateneu.cat. A la tarda, nova sessió de la Filmoteca amb la pel·lícula ¡Lumière! Comienza la aventura Cinesa Sant Cugat, a les 20 hores.

El primer Congrés de dones emprenedores de Catalunya: "Women in Progress" arriba a Sant Cugat aquest dimarts, 13 de març, al Teatre-Auditori a partir de les 9 hores del matí. El preu de la jornada és de 40 € (només matí o només tarda) i de 75 € (tot el dia).

A la tarda, es presentaran les jornades "Esport i gènere" a la Casa de Cultura, a les 19 hores. Posteriorment es farà una taula rodona i es farà una formació a les entitats per crear un Pla d'Igualtat. 

El dimecres, 14 de març, continuen les activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona del passat 8 de març. En aquest cas, Emma Esteve, ginecòloga holística i integrativa, oferirà la xerrada Bons hàbits en la salut de les dones a la Casa de Cultura, a les 19 hores. 

Cartell de la pel·lícula 'Lumière! L'aventure Commence' FOTO: Cedida 

La ciutat acollirà diversos actes al llarg del dijous 15 de març. Carles Castell presentarà el seu llibre Set pecats, un recull de set contes que agafen el títol, i la trama narrativa, dels set pecats capitals. Tindrà lloc a la Llibreria Paideia, a les 19 hores. D'altra banda, l'Ateneu Santcugatenc organitza la taula rodona "Dones i espai públic", al mateix Ateneu, a les 19 hores. 

I cinema amb una altra edició del Cinema d'Autor a Cinesa Sant Cugat. El film: On the Milky Road ("En la Vía Láctea"), es podrà veure en tres sessions: 17, 19.30 i 22 hores. Per acabar, Clara Fiol i Joan Vallbona portaran la seva música d'arrel mediterrània al Mut la cafeta gastronòmica, a les 21 hores. 

 
Comentaris

Destaquem