9 propostes per gaudir del cap de setmana amb els petits

Com cada cap de setmana el TOT us ofereix diverses propostes perquè gaudiu amb els més petits de Sant Cugat

Arriba el primer cap de setmana de setembre, i amb ell, l'agenda d'activitats de Sant Cugat torna a omplir-se de propostes per a totes les edats. En aquest cas, l'activitat protagonista del cap de setmana serà la Festa Major del barri de Mas Gener. Una cita que ofereix un programa ple d'activitats per als petits de casa.

Festa Major a Mas Gener

Els petits podran gaudir de tot tipus d'activitats FOTO: Lali Puig

La Festa Major de Mas Gener donarà el tret de sortida aquest divendres 2 de setembre. Des de llavors, i fins diumenge, els petits de casa podran gaudir d'un munt d'activitats.

La primera cita serà el taller de manualitats per fer polseres i pinta cares, que tindrà lloc divendres 2 a partir de les 20:30 h del vespre.

La festa continuarà dissabte amb la bicicletada popular, que tindrà lloc entre les 11.00 h i les 13.00 h. Una activitat de la qual podeu gaudir tota la família recorrent els carrers del barri.

També dissabte, entre les 12.00 h i les 14.00 h, se celebrarà la festa de l'escuma.

Ja a la tarda els més petits podran gaudir de l'arribada d'un vaixell pirata, a les 17.30 h de la tarda. Una aventura plena de sorpreses.

Diumenge 4, l'activitat continuarà amb diverses propostes per als més petits. La cursa de cotxes teledirigits, el taller de pinta cares i el circuit de karts seran les activitats principals de la jornada.
 

Altres propostes

L'ermita de Sant Medir es pot visitar cada dissabte FOTO: Arxiu

Tots aquells que vulgueu gaudir d'un altre tipus d'activitats amb els de casa, sabeu que, aquest cap de setmana, podeu aprofitar per descobrir elements històrics de Sant Cugat

En aquest cas, l'ermita de Sant Medir obrirà les seves portes, aquest dissabte, entre 11.00 h i les 13.30 h. Podeu aprofitar l'ocasió per fer una excursió familiar per Collserola.

A més, també dissabte, a partir de les 12.00 h el Museu de Sant Cugat ofereix la visita teatralitzada: 'Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!'

 
Comentaris

Destaquem