9.000 euros al mes: així és el lloguer més car de Sant Cugat

A través del portal Idealista només hi ha quatre habitatges per sota dels mil euros de lloguer a Sant Cugat

Sant Cugat és la segona població catalana amb el lloguer més car amb una mitjana de 1.499 euros mensuals. A Idealista a 12 de gener hi havia 123 habitatges en lloguer a la ciutat, dels quals només 4 es trobaven per sota dels mil euros. En canvi, n'hi havia set que es troben per sobre dels 6.000 euros al mes. Fa uns dies, el TOT presentava el lloguer més barat: 850 euros per un habitatge de 25 metres quadrats a La Floresta que s'oferia com a "perfecte per gent jove, parelles o una persona amb un nen". Un anunci que dos dies després ja no es trobava a Idealista. Ara, el TOT posa la mirada en el lloguer més elevat.

Més info: 850 euros per un "bonic pis" de 25 m2 a La Floresta: el lloguer més barat de Sant Cugat

És un xalet adossat de 540 metres quadrats en una parcel·la de 1.400 metres quadrats. Es troba a tocar del camp de golf de Sant Cugat, a la zona de l'Arrabassada. El seu lloguer mensual és de 9.000 euros. Amb quatre plantes, disposa de set habitacions i sis banys. El jardí, de 1.227 m², té piscina. "Magnífica i lluminosa villa ubicada en una de les zones més exclusives de Sant Cugat, lindant amb el camp de golf. Es tracta de l'opció perfecte pels que vulguin disfrutar de la naturalesa, amb tots els serveis a pocs minuts caminant", exposa l'anunci. 

Aquest immoble és el quart més car de tot el Vallès Occidental, només superat per una masia del segle XV de Castellar del Vallès amb 23 habitacions i 2.050 metres quadrats (20.000 euros mensuals), un xalet de gairebé 1.000 metres quadrats i 6 habitacions a Matadepera (19.000 euros) i un xalet a Castellar del Vallès (10.000 euros). A tota la província de Barcelona, el lloguer més car és un àtic de 230 metres quadrats al barri Gòtic de la capital catalana.

Lloguer a Sant Cugat

Aquest és un exemple de la situació del mercat de lloguer a Sant Cugat, que s'ha situat com la segona ciutat més cara amb un lloguer mitjà de 1.500 euros. En només un any, el preu del lloguer ha augmentat més de 200 euros a Sant Cugat. Al tercer trimestre de 2022 es trobava en els 1.285 euros, mentre que aquest 2023 s'ha enfilat fins als 1.499. És un creixement del 16% en només dotze mesos. 

Més info: El lloguer a Sant Cugat es dispara i creix 200 euros en un any

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem