A presó dos lladres enxampats mentre entraven a robar en cases de la Floresta

Les detencions les han fet agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local en un dispositiu preventiu conjunt

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra conjuntament amb agents de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès van detenir el 8 de setembre dos homes per un robatori amb força en grau de temptativa en un domicili de Sant Cugat i un altre a la ciutat de Barcelona.

Els detinguts tenen 23 i 30 anys, nacionalitat albanesa i espanyola respectivament, i domicili a la ciutat de Barcelona. Aquestes detencions s'emmarquen en els dispositius preventius de robatoris a domicilis que estan fent els dos cossos policials.

Els fets van succeir de matinada, al voltant de les 3 hores, quan els agents que formaven part de l'operatiu van observar un vehicle ocupat per tres homes que circulava molt a poc a poc pels carrers del barri de la Floresta. Davant la sospita que es pogués tractar de lladres els van seguir i van observar com el vehicle s'aturava davant una casa i dos dels ocupants baixaven i saltaven la tanca del perímetre exterior mentre el conductor continuava la marxa.

Els agents es van dividir, mentre uns perseguien els lladres que havien accedit al domicili, els altres seguien el vehicle. A l'interior del domicili no es van observar signes de forçament ni d'intrusió i els lladres no van ser localitzats ni a la casa ni a la rodalia.

Els policies que van seguir el vehicle el van poder aturar i detenir el conductor; minuts més tard, i encara al municipi de Sant Cugat, es va poder detenir un altre ocupant mentre que el tercer va aconseguir fugir.

Les gestions d'investigacions posteriors van permetre comprovar que els lladres actuaven de manera que un d'ells feia tasques de conductor única i exclusivament mentre els altres dos es dedicaven a entrar als domicilis per robar. Els beneficis els repartien entre tots tres.

En el moment de la detenció, un dels lladres portava a sobre diverses joies i un tornavís. Les joies corresponien a unes que havien estat robades i denunciades el dia anterior en un domicili de la ciutat de Barcelona.

El diumenge 9 de setembre els detinguts van passar a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Rubí, el qual va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

 
Comentaris

Destaquem